Boeken

Hieronder vindt u een overzicht van alles wat er in boekvorm over MCTL is gepubliceerd.

MCTL – Basisboek (paperback)

MCTL is geheel digitaal, gratis en vrij verkrijgbaar. Op verzoek is er ook een papieren versie van MCTL verschenen. Helaas kan dit niet gratis worden aangeboden, maar voor een redelijke prijs krijgt u enorm veel informatie. Bovendien steunt u op deze wijze de doorontwikkeling van MCTL. Het MCTL – Basisboek is ook heel geschikt als bronmateriaal voor het MCTL Foundation examen. Samen met het boek MCTL – Certificering/examinering heeft u alles in handen om succesvol examen af te kunnen leggen.

Bestellen kan natuurlijk via Bol.com, Managementboek.nl maar ook rechtstreeks via deze link: Basisboek MCTL

MCTL – Certificering/examinering (paperback)

Naast het basisboek zoals hierboven beschreven is er een boek specifiek voor certificering/examinering beschikbaar. Alle informatie omtrent certificering/examinering op zowel Foundation, Advanced als Expert-niveau staat in dit boek. Daarnaast zijn een groot aantal proefexamenvragen opgenomen. Samen met het MCTL – Basisboek kunt u zich optimaal voorbereiden op een of meer examens.

Helaas is het boek niet gratis, maar wel redelijk geprijsd. Met de aanschaf steunt u ook hier de doorontwikkeling van MCTL.

Bestellen kan natuurlijk via Bol.com, Managementboek.nl maar ook rechtstreeks via deze link: MCTL – Certificering/examinering

MCTL – Basisboek (PDF)

Het basisboek is hieronder per hoofdstuk in PDF formaat te downloaden:

MCTL – Basisboek (slides)

Alle slides zijn per hoofdstuk hieronder in PowerPoint-formaat te downloaden. Deze slides mogen evenals het boek gratis en vrij worden gebruikt met bronvermelding www.mctl.nl.

MCTL Certificering

Alle informatie over de certificering: